Haydi Afyonkarahisar, Hep Birlikte Sandığa

Millet İttifakı Afyonkarahisar İl Başkanları seçimden önce bir araya gelerek basın açıklaması yaptılar.

Gündem 27.05.2023 18:46:04 0
Haydi Afyonkarahisar, Hep Birlikte Sandığa

Millet İttifakı Afyonkarahisar İl Başkanları seçimden önce bir araya gelerek basın açıklaması yaptılar.

Yayınladıkları ortak mesajın içeriği şu şekilde;

“Millet İttifakı Afyonkarahisar İl Başkanları olarak, bahara 24 saat kala bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz son toplantıda, kampanya sürecinde yürütülen çalışmaları ve parti yetkililerimiz tarafından sürdürülen sandık güvenliği hazırlıklarımızı ele aldık.”


“Büyük bir inanç, kararlılık ve gönül rahatlıkla söylemek isteriz ki, ülkemize baharı getirecek 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimine Afyonkarahisar'daki tüm kadrolarımızla hazırız.”


Hemşerilerimiz müsterih olsun diyen Başkanlar;
"Millet İttifakı, 1946 sandık için 6 bin 342 görevli ve gönüllü ile hazırdır.
Ayrıca gönüllü avukatlar, ihtiyaç halinde, her itirazı dikkatle inceleyecek şekilde, oy kullanılan her noktada hazır bulunacaktır. Hiçbir sandık boşta bırakılmayacak, seçim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokrasi geleneğine gölge düşürülmeksizin sonuçlanacaktır." dediler.


"Kıymetli hemşerilerimiz,
Millet ittifakı olarak şehrimizde vatandaşlarımıza rahatsızlık vermemek adına yürüyüş, konvoy b. yapmayarak seçimlere huzur, sükûnet, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile gidilmesi maksadıyla sizlere basın ve sosyal medya kanalları aracılığıyla sesleniyoruz. İnanıyoruz ki seçim sonuçları ne olursa olsun milletimiz bu huzuru ve sükûneti koruyacaktır."
"Aziz Milletimiz,
Türkiye yeni bir dönemin esiğindedir. Bu yeni dönem, liyakatli kadrolar, şeffaf ve adil yönetim anlayışıyla inşa edilecektir."

"Bizler, yola çıktığımız ilk günden beri ortak akil, istişare ve uzlaşı ile bir süreç yürütüyoruz. Yeni bir dönemin şafağında olduğumuzun bilinciyle; bu bereketli topraklarda umudu yeniden yeşertecek ve güzel ülkemizde insan onuruna yaraşır hayat şartlarını hep birlikte tesis edeceğiz.
Düne ve bugüne sıkışmadan, "Yarının Türkiye" sini inşa ve ihya etmekte kararlıyız! Bizler, 85 milyon insanimizin hiçbir ferdini dışarda bırakmadan, hiç kimsenin kalbini kırmadan, güvenini boşa çıkarmadan yolumuza devam edeceğiz."
Hedeflerinin, kaybedeni olmayan bir zafer olduğunu vurgulayan Millet İttifakı Başkanları;
"Beklentimiz, oy kullanma hakkına sahip tüm seçmenlerimizin, eksik-siz şekilde, demokrasiye katkı sunmasıdır.
Millet İttifakı Afyonkarahisar İl Başkanları olarak, güzel ülkemizde demokrasiyi inşa edeceğimize söz veriyoruz.
Haydi, Afyonkarahisar, Hep birlikte sandığa!" diyerek açıklamalarını tamamladılar.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °